Τράπεζα Κύπρου: Νέα ανακοίνωση αγοράς ιδίων μετοχών

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image
Μεταξύ 7 Μαρτίου 2025 και 13 Μαρτίου 2025 αποκτήθηκαν 237,903 μετοχές σε ΧΑΚ και ΧΑ

Νέες αγορές ιδίων μετοχών, ανακοίνωσε σήμερα η Τράπεζα Κύπρου.

Όπως ανακοινώθηκε στο ΧΑΚ, μεταξύ 7 Μαρτίου 2025 και 13 Μαρτίου 2025 αποκτήθηκαν 237,903 μετοχές σε ΧΑΚ και ΧΑ και αναμένεται να ακυρωθούν κατά τη λήξη του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών

Στο ΧΑ αποκτήθηκαν 207,7 χιλ. μετοχές με μέση σταθμισμένη τιμή αγοράς €5,45 και στο ΧΑΚ 30,2 χιλ. μετοχές με τιμή €5,46.

Οι αγορές μετοχών αποτελούν μέρος της πρόθεσης της τράπεζας για επαναγορά ιδίων μετοχών με το συνολικό ποσό να ανέρχεται μέχρι €30 εκατ., στο πλαίσιο του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών που ανακοινώθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2025.

 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play