Φούρνοι Ζορπάς: Ένα Χριστουγεννιάτικο μήνυμα γεμάτο καλοσύνη!

Πολίτης Δημοσιεύθηκε 17.12.2019
Φούρνοι Ζορπάς: Ένα Χριστουγεννιάτικο μήνυμα γεμάτο καλοσύνη!

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η Χριστουγεννιάτικη καμπάνια #yparxei των Φούρνων Ζορπάς, μας υπενθυμίζει ότι ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει μόνο στα δώρα των γιορτών αλλά στις ανθρώπινες, καθημερινές, αυθεντικές στιγμές. Αν αφιερώσουμε λίγο χρόνο σε μία καλή πράξη, μία ευγενική κουβέντα, μία τρυφερή αγκαλιά, είναι αρκετά για να αναδείξουν αυτό που υπάρχει μέσα σε όλους μας – η αγάπη, η καλοσύνη, η αξία του να νοιάζεσαι για τον συνάνθρωπο.

Το σύνολο της φετινής επικοινωνίας της καμπάνιας, προβάλλει μία από τις βασικότερες αξίες της ζωής – την καλοσύνη. Αξία που βρίσκεται και στο DNA των ίδιων των Φούρνων Ζορπάς.

Με το μήνυμα «Το καλό ανακυκλώνεται. Κάνε την αρχή.», ξεδιπλώνεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μία συγκινητική, ανατρεπτική ιστορία που μας αποδεικνύει ότι η καλοσύνη υπάρχει πραγματικά μέσα σε όλους μας και όταν κάνεις «το καλό», αυτό ανακυκλώνεται και κάποια στιγμή με κάποιο τρόπο, αργά η γρήγορα θα επιστρέψει σ’ εσένα.

20191217_zorbas01

Στο πλαίσιο αυτό, οι Φούρνοι Ζορπάς, εκτός απ’ το ότι μας παροτρύνουν να κάνουμε την αρχή με απλές, ευγενικές πράξεις καλοσύνης, εκπληρώνουν το μήνυμα της καμπάνιας υλοποιώντας καλές πράξεις συνανθρώπων μας προς κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο και όχι μόνο. Όσοι θέλουν να γίνουν πρεσβευτές αυτής της ιδιαίτερης Χριστουγεννιάτικης αποστολής μπορούν να επισκεφτούν την επίσημη σελίδα των Φούρνων Ζορπάς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να γεμίσουν την ειδική κατασκευή που έχει τοποθετηθεί για τον σκοπό αυτό στο Nicosia mall με τις κάρτες των καλών πράξεων.

Αυτές τις γιορτές λοιπόν, αλλά και κάθε μέρα, ας κάνουμε το καλό χωρίς δεύτερη σκέψη. Και κάθε καλή πράξη, κάθε αγκαλιά και κάθε χαμόγελο θα επιστρέψει σε εμάς.

Το καλό #yparxei και ανακυκλώνεται. Κάνε την αρχή.

Website: www.zorbas.com.cy

FB, Instagram/Zorbascy

Χριστοδουλίδης προς εταιρείες που καθυστερούν την υλοποίηση έργων: «Το κράτος δεν εκβιάζεται, δεν θα μείνει απλά να βλέπει»

Η Ανδριάνα Νικολάου ζητά δικαιοσύνη και διαφάνεια από τους θεσμούς για την υπόθεση του γιου της, Θανάση