Φειδίας Παναγιώτου στον ΠΟΛΙΤΗ: «Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν πολλαπλές συντάξεις στους κρατικούς αξιωματούχους»

Header Image

Στο νέο επεισόδιο του podcast «Ματιά στην Οικονομία» που παρουσιάζει η δημοσιογράφος Γεωργία Χαννή, φιλοξενούμενος είναι ο ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου, ο οποίος τοποθετείται με σαφήνεια για σημαντικά ζητήματα της κυπριακής οικονομίας.

Ο κ. Παναγιώτου εκφράζει τη διαφωνία του με το καθεστώς των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων, χαρακτηρίζοντάς το άδικο και κοινωνικά προκλητικό. Παράλληλα, σχολιάζει τις προτάσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) για μειώσεις στους μισθούς και την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ), επισημαίνοντας ότι τέτοιες πολιτικές δεν ευνοούν την κοινωνική συνοχή.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στην απόφαση του 2013 για το κούρεμα καταθέσεων και αξιογράφων, με τον ευρωβουλευτή να αναλύει τις μακροπρόθεσμες συνέπειες εκείνης της κρίσης, τόσο για την εμπιστοσύνη στο τραπεζικό σύστημα όσο και για την ευρύτερη οικονομική πορεία της χώρας. 

 

🎧 Ακούστε το επεισόδιο του podcast «Ματιά στην Οικονομία» στον ΠΟΛΙΤΗ ή στο YouTube:

 

 

 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα