Ταυτότητα

Στις 12 Φεβρουαρίου 1999, πρώτη ημέρα έκδοσης της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ, αναλαμβάναμε τη δημόσια δέσμευση για σφαιρική και αμερόληπτη ενημέρωση και για προσήλωση στις αρχές της ανεξαρτησίας, της αμεροληψίας, της αλήθειας, της ελευθερίας του λόγου και της πολυφωνίας.

Αν τότε όλα αυτά αποτελούσαν μιαν υπόσχεση, σήμερα αποτελούν για μας και τους αναγνώστες μας έναν απολογισμό. Στη βάση αυτή συνεχίζουμε, με επιπρόσθετο όμως στόχο να γίνουμε ακόμα πιο σύγχρονοι, ακόμα πιο ολοκληρωμένοι. Ν’ αγγίξουμε και να αναδείξουμε τις ευαισθησίες και τα ενδιαφέροντα μικρών και μεγάλων ομάδων της κοινωνίας μας, να φέρουμε την Κύπρο ακόμα πιο κοντά στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι του οποίου αποτελεί πια μέρος, ν’ ανοίξουμε τους ορίζοντες της γνώσης και των εμπειριών. Με τεκμηριωμένη άποψη, με μεγαλύτερη εξειδίκευση, με όσο το δυνατό καλύτερη κατάρτιση. Να πάρουμε, όλοι μαζί, την πατρίδα μας ένα βήμα μπροστά.

Τους σκοπούς αυτούς υπηρετεί και η ηλεκτρονική σελίδα του ΠΟΛΙΤΗ www.politis.com.cy. Η ιστοσελίδα του ΠΟΛΙΤΗ αποκτά νέο περιεχόμενο και νέα δυναμική ενημέρωσης. Επενδύοντας στην αμεσότητα αλλά, κυρίως, στην εγκυρότητα του διαδικτύου.