Μήνυμα νίκης του ΔΗΣΥ στις εκλογές της 9ης Ιουνίου έστειλε ο Αβέρωφ

ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Header Image

Ανακοίνωση τέως προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού

Την Κυριακή «οδηγούμε με την ψήφο μας τον Δημοκρατικό Συναγερμό στη νίκη και στέλνουμε στη χώρα μας μήνυμα αλλαγής πορείας και στον λαό μας μήνυμα ελπίδας», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο τέως πρόεδρος της ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου τρεις ημέρες πριν τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Αυτούσια η ανακοίνωση του τέως προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού:

Tην Κυριακή, στις κάλπες, προσερχόμαστε με αίσθημα ευθύνης και αποφασιστικότητας για τη νίκη στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση και βέβαια στις Ευρωεκλογές.

Εμείς, η παράταξη που έβαλε την Κύπρο μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εμείς, το κόμμα που εισήγαγε και ψήφισε τη μεγάλη μεταρρύθμιση στην Αυτοδιοίκηση, οδηγούμε με την ψήφο μας τον Δημοκρατικό Συναγερμό στη νίκη και στέλνουμε στη χώρα μας μήνυμα αλλαγής πορείας και στον λαό μας μήνυμα ελπίδας.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα