Για πρώτη φορά απευθείας πτήσεις Λάρνακα-Αλεξανδρούπολη

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ

Header Image
Ναυλωμένες πτήσεις μέσω της Cyprus Airways από τις 16 Ιουλίου μέχρι τις 27 Αυγούστου του 2024

Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και με τη συνδρομή του ταξιδιωτικού γραφείου Top Kinisis, επιτεύχθηκε για πρώτη φορά η απευθείας αεροπορική σύνδεση της Λάρνακας με την Αλεξανδρούπολη.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο «Π», η συμφωνία που έγινε περιλαμβάνει τη διενέργεια ναυλωμένων πτήσεων μέσω της Cyprus Airways από τις 16 Ιουλίου μέχρι τις 27 Αυγούστου του 2024.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Τρίτη και θα μπορεί να ταξιδέψουν μόνο όλοι όσοι κλείσουν ταξιδιωτικό πακέτο από την εταιρεία Top Kinisis.

Οι τιμές για τα πακέτα όπως είδαμε στην ιστοσελίδα της εταιρείας αρχίζουν από τα €779, ενώ όπως πληροφορούμαστε η Top Kinisis θα διοργανώσει και εκδρομές προς την Κωνσταντινούπολη για όλους όσοι επιλέξουν να κλείσουν πακέτα.

 

Η μεγαλύτερη πόλη της Θράκης

Η Αλεξανδρούπολη είναι η μεγαλύτερη πόλη της Θράκης και βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της. Μία από τις ομορφότερες και πιο «πράσινες» πόλεις της Ελλάδας, έχει έντονη πολιτιστική δραστηριότητα και γοητευτική ιστορία που αξίζει να ανακαλύψεις.

 

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Δημόκριτος Η Αλεξανδρούπολη εξυπηρετείται από το Διεθνές Αεροδρόμιο Δημόκριτος στα προάστια του Απόλλου. Βρίσκεται περίπου 7 χιλιόμετρα ανατολικά του κέντρου της Αλεξανδρούπολης στη βορειοανατολική Ελλάδα στον κεντρικό εθνικό δρόμο Ε90 που συνδέει την Ελλάδα και την Τουρκία. 

Το αεροδρόμιο χτίστηκε το 1944. Το 1955 έγινε διεθνές αεροδρόμιο ενώ τα σημερινά κτίρια και διάδρομοι κατασκευάστηκαν το 1975. Είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια στην Ελλάδα καθώς υπάρχουν 6 καθημερινές πτήσεις προς Αθήνα και πτήσεις προς Κρήτη, ενώ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ορισμένες εποχικές πτήσεις εκτελούν δρομολόγια προς / από τη Γερμανία.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play