Νέος πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι ο Γιώργος Καρατζιάς, μέχρι πρότινος εκτελεστικό μέλος της Κεντρικής Τράπεζας.
Σύμφωνα σημερινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, αντιπρόεδρος διορίστηκε ο Λουκάς Λαγούδης και μέλος η Άντρεα Μούντη Σαββίδη για περίοδο 5 ετών.
Στη θέση του εκτελεστικού μέλους της Κεντρικής Τράπεζας, διορίστηκε ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Πανίκκος Βάκκου.
Συγχαρητήρια από Κεντρική Τράπεζα
Η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου (ΚΤΚ) συγχαίρει τον κ. Γιώργο Καρατζιά για τον διορισμό του στη θέση του Προέδρου του Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (ΕΚΚ).
Παράλληλα, εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον κ. Καρατζιά για την προσφορά του στην Τράπεζα και του εύχεται κάθε επιτυχία στην άσκηση των νέων του καθηκόντων.
Ταυτόχρονα, η ΚΤΚ καλωσορίζει τον κ. Πανίκκο Βάκκου, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Εκτελεστικού Συμβούλου στην ΚΤΚ.
Με την ευκαιρία αυτή, η ΚΤΚ εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον απερχόμενο Πρόεδρο της ΕΚΚ, κ. Γιώργο Θεοχαρίδη, για την παραγωγική συνεργασία με την ΚΤΚ κατά τη διάρκεια της θητείας του.






