Επιστροφή στην τηλεργασία σχεδιάζει η βρετανική κυβέρνηση λόγω της μετάλλαξης «Όμικρον»

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον αναμένεται να προβεί σε ανακοινώσεις για τα περιοριστικά μέτρα που θα ισχύουν τα Χριστούγεννα στις 18 Δεκεμβρίου.

 

Αξιωματούχοι της βρετανικής κυβέρνησης έχουν επεξεργαστεί προγνωστικά μοντέλα για τον οικονομικό αντίκτυπο, που θα είχε μια πιθανή επιστροφή στην τηλεργασία την περίοδο των εορτών, ώστε να συγκρατηθεί η διασπορά της παραλλαγής Όμικρον, αποκαλύπτει η Daily Telegraph.

Το μέτρο συζητήθηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο την Τρίτη, χωρίς να ληφθούν αποφάσεις.

Οι Υπουργοί συζήτησαν επίσης την υιοθέτηση του μέτρου των πιστοποιητικών εμβολιασμού, με πολλούς ωστόσο να εκφράζουν έντονες αντιρρήσεις, σύμφωνα με την Telegraph.

Για την ώρα η κυβέρνηση εμμένει στη θέση ότι δεν υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω μέτρα και ότι η έμφαση πρέπει να δοθεί στο πρόγραμμα χορήγησης αναμνηστικών δόσεων.

Εντός της Τετάρτης μάλιστα θα παρουσιαστεί η ανανεωμένη εκστρατεία για επιτάχυνση του εμβολιαστικού προγράμματος.

Ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον αναμένεται να προβεί σε ανακοινώσεις για τα περιοριστικά μέτρα που θα ισχύουν τα Χριστούγεννα στις 18 Δεκεμβρίου.

Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί 437 κρούσματα της παραλλαγής Όμικρον στο Ην. Βασίλειο.


Πηγή: ΚΥΠΕ

 





ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play