Η αποστολή των Ηνωμένων Εθνών για τη Λιβύη με tweet της χθες το απόγευμα ανέφερε ότι τόσο η Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας της Λιβύης (GNA) όσο και ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA) συμμετέχουν στον τρίτο γύρο των συνομιλιών της κοινής στρατιωτικής επιτροπής 5+5.
Η αποστολή συγκάλεσε μια συνάντηση με την αντιπροσωπεία του LNA στις 3 Ιουνίου και άλλη μια συνάντηση με την αντιπροσωπεία της GNA στις 9 Ιουνίου, σύμφωνα με ανακοίνωση.
"Η αποστολή ανησυχεί ιδιαίτερα για αναφορές κλιμάκωσης και κινητοποίησης εντός και γύρω από την πόλη της Σύρτης", πρόσθεσε η ανακοίνωση.
Ξεκίνησε ο τρίτος γύρος συνομιλιών στη Λιβύη

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.