Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού και νυν της Ιντερνασιονάλ, Ροντρίγκο Μολέδο.
Ο Βραζιλιάνος μπακ, μαζί με την αδερφή του, ξεκίνησε μια εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για την οικονομική ενίσχυση των υπαλλήλων του γηπέδου της ομάδας αλλά και όλους όσους εργάζονται μόνο τις ημέρες των παιχνιδιών και έχουν πληγεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Συγκεκριμένα, ο Ροντρίγκο Μολέδο άνοιξε έναν λογαριασμό προκειμένου τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, να δοθούν σε αυτούς τους ανθρώπους για να αγοράσουν τα απολύτων απαραίτητα.
Μάλιστα ο Βραζιλιάνος, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «GloboEsporte» σημείωσε: «Αυτή είναι η στιγμή που θα πρέπει να βοηθήσει ο ένας τον άλλον και να σκεφτούμε το μέλλον. Ενας ποδοσφαιρικός αγώνας δεν αφορά μόνο τους ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στους αγώνες και αυτοί οι άνθρωποι έχουν ανάγκη τώρα που δεν γίνονται αγώνες στο Μπέιρα Ρίο».
Πηγή: ethnos.gr