Η κατάκτηση του τροπαίου είναι ο στόχος του Ντιντιέ Ντεσάμπ, ενόψει της συμετοχής των παγκόσμιων πρωταθλητών, στο Euro του 2020.
Οι «πετεινοί», που το καλοκαίρι του 2018 και υπό τις οδηγίες του «DD» κατέκτησαν το Μουντιάλ, βρίσκονται στον όμιλο του θανάτου με την Πορτογαλία και την Ολλανδία, όμως ο έμπειρος τεχνικός, δηλώνει ότι σκοπός του είναι να φθάσει μέχρι το τέλος της διοργάνωσης.
«Είναι πάντα δύσκολο να αποκαλύπτεις τις φιλοδοξίες σου, ωστόσο αυτό, ενδέχεται να εξελιχθεί σε αυτοπεποίθηση. Η επιθυμία για την κατάκτηση του Euro 2020 είναι το ένα ζητούμενο, όμως το σημαντικό, είναι να κάνουμε τα πάντα για να φθάσουμε στο τέλος. Η ομάδα διαθέτει το κατάλληλο πνεύμα και την απαραίτητη ποιότητα. Θέλουμε να βελτιωθούμε, διατηρώντας παράλληλα την συλλογική δύναμη που έχουμε», δήλωσε με νόημα ο Γάλλος ομοσπονδιακός τεχνικός.