Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι θα επισκεφθεί την Ιαπωνία στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την επόμενη σεζόν, όπου θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι και την Βισέλ Κόμπε, η οποία αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της χώρας.
Οι επίδοξοι πρωταθλητές της La Liga θα τεθούν αντιμέτωποι με τους μπλε στις 23 Ιουλίου στο «Σαϊτάμα» στο Τόκιο, πριν ταξιδέψουν στο Κόμπε, όπου τέσσερις ημέρες αργότερα θα αναμετρηθούν με την ομάδα των πρώην ποδοσφαιριστών τους, Ινιέστα, Νταβίντ Βίγια και Σέρχι Σαμπέρ.
Η Μπαρτσελόνα τα προηγούμενα δύο καλοκαίρια βρέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες και δεν έχει επισκεφθεί την Ασία στο πλαίσιο προετοιμασίας από το 2013, όταν εμφαν΄στηκε στη Ταϊλάνδη και τη Μαλαισία.
Τελευταία φορά που αγωνίστηκε στην Ιαπωνία ήταν το 2015, όταν κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων, νικώντας με 3-0 τη Ρίβερ Πλέιτ στη Γιοκοχάμα.
? @andresiniesta8 & @Guaje7Villa
? What a duo!
? Great to see you guys again!
? #RakutenCup
?? #FCBarcelonaJapanTour pic.twitter.com/fIkJa2ugY6
— FC Barcelona (@FCBarcelona) April 18, 2019