Η Καέν «έσπασε» το αήττητο του Ζαρντίμ στη Μονακό (video)

Header Image

Η Καέν έφυγε με νίκη 1-0 από το Μονακό και διατηρεί τις ελπίδες παραμονής. Νίκη Ευρώπης η Νις, κόλλησαν στο 0-0 Αμιέν και Μπορντό





Η πρώτη ήττα της Μονακό μετά την επιστροφή του Ζαρντίμ στον πάγκο ήρθε σε ματς που ίσως κανένας να μην το περίμενε.

Οι Μονεγάσκοι έκαναν κακή εμφάνιση και ηττήθηκαν με 1-0 από την ψυχωμένη Καέν, που έμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής, έστω και στο -7 από την Μονακό. Το θέμα είναι να αποφύγει τις δύο τελευταίες θέσεις.








Στα άλλα ματς η Νις κέρδισε με 1-0 εκτός έδρας την Ντιζόν χάρη στο γκολ του Μελού στο 60’ και παραμένει για τα καλά στη μάχη της Ευρώπης. Τέλος, στο 0-0 κόλλησαν η Αμιέν με την Μπορντό.



Πηγή: gazzetta.gr



ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play