Χάκερ απειλούν να διαρρεύσουν απόρρητα έγγραφα για την 9/11

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Για να μην τα δημοσιεύσουν η δικηγορική εταιρεία καλείται να πληρώσει ένα ικανοποιητικό ποσό χρημάτων στην ομάδα των χάκερ.

Σε αποκαλύψεις που αναμένονται να προκαλέσουν αναταραχή απειλεί ότι θα προχωρήσει διεθνής ομάδα χάκερ, η οποία διατείνεται ότι έχει στην κατοχή της άγνωστες μέχρι στιγμής πληροφορίες σχετικά με τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.


 Πρόκειται για τους Dark Overlord, οι οποίοι έγιναν γνωστοί όταν το 2017 βρήκαν και διέρρευσαν στο διαδίκτυο κάποια από τα επεισόδια της σειράς του Netflix «Orange is the New Black» πριν αυτά «ανέβουν» στην τηλεοπτική πλατφόρμα.

Τώρα, η ίδια ομάδα, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται χάκαρε μια δικηγορική εταιρεία στις ΗΠΑ, την οποία βέβαια δεν κατονομάζει, ζητώντας χρηματικό ποσό σε Bitcoin για να μην τα δημοσιεύσει


 Σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίζονται οι ίδιοι έχουν στην κατοχή τους εκατοντάδες έγγραφα, μεταξύ των οποίων και 18.000 emails, μη δημοσιοποιημένες συμφωνίες, καταθέσεις και μαρτυρίες ειδικών, καθώς και περιεχόμενο επικοινωνίας με κυβερνητικούς αξιωματούχους.


Πρόκειται για εμπιστευτικά και απόρρητα έγγραφα από το FBI και άλλες υπηρεσίες πληροφοριών την ΗΠΑ.


Για να μην τα δημοσιεύσουν η δικηγορική εταιρεία καλείται να πληρώσει ένα ικανοποιητικό ποσό χρημάτων στην ομάδα των χάκερ.


Μάλιστα, η Dark Overlord αναφέρει ότι η εν λόγω διαρροή θα ξεπερνούσε «σε όγκο και αντίκτυπο» τις διαρροές εγγράφων από τον Έντουαρντ Σνόουντεν.


Οι χάκερ εγγυώνται ότι η διαρροή αυτού του υλικού «θα γεννήσει εκατομμύρια νέα άρθρα και θα συμβάλλει στη μεγαλύτερη και πιο σημαντική διαρροή στοιχείων που έχει συμβεί ποτέ».

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play