Ζούλιο Σέζαρ : Οικογενειακή κρίση λόγω… μεταγραφής!

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 3.2.2018
Ζούλιο Σέζαρ : Οικογενειακή κρίση λόγω… μεταγραφής!
O Ζούλιο Σέζαρ επανήλθε στη δράση, για χάρη της Φλαμένγκο, δίχως τη στήριξη της συζύγου του Σουζάνα Βέρνερ, που δεν τον ακολουθεί...

Από τις πλέον κοινότυπες αιτίες «ναυαγίου» μεταγραφών ελληνικών ομάδων είναι η αντίθεση της συζύγου (ή συντρόφου) του ποδοσφαιριστή, που ενδιαφέρει τον εγχώριο σύλλογο, να τον ακολουθήσει εδώ.


Πόσες φορές δεν το έχετε ακούσει, ή διαβάσει; Κι είναι λογικό, αφού μια μεταγραφή, ειδικά μια μετακίνηση στο εξωτερικό, συνεπάγεται ριζική αλλαγή τρόπου ζωής, όχι μόνο του αθλητή, αλλά και των οικείων του.


Έτσι οι κυρίες των ποδοσφαιριστών (WAGs αγγλιστί) παίζουν κομβικό ρόλο στην έκβαση των μεταγραφών.


Ωστόσο, όσο κι αν φαντάζει απίστευτο για τα ελληνικά (και τα παγκόσμια ποδοσφαιρικά) δεδομένα υπάρχει κάποιος παίκτης που αψήφησε τα «θέλω», που είχε το «έτερον του ήμισυ», κάνοντας «του κεφαλιού του», μ’ αποτέλεσμα να προκαλέσει οικογενειακή κρίση!


Για τον Ζούλιο Σέζαρ ο λόγος.


Ο 38χρνος Βραζιλιάνος γκολκίπερ, που τον περασμένο Νοέμβρη (28/11) είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του από την ενεργό δράση, με μια δακρύβρεχτη αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στα αποδυτήρια της Μπενφίκα, ξαναφόρεσε τα γάντια του τερματοφύλακα για χάρη της ομάδας της καρδιάς του: της Φλαμένγκο.


Στα τμήματα υποδομής της ομάδας του Ρίο ντε Ζανέϊρο, (λαοφιλέστερη της Βραζιλίας) ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του δράση (1991) κι ήταν η πρώτη του ομάδα σε επαγγελματικό επίπεδο (1997-2005) πριν περάσει τον Ατλαντικό για χάρη της Κιέβο κι ακολουθήσουν θητείες σε Ίντερ (2005-2012), Κουίνς Παρκ Ρέϊντζερς (2012-14), Τορόντο (2014) και Μπενφίκα.


Μόνο που η απόφαση αυτή πάρθηκε δίχως την συμφωνία της συζύγου, της πανέμορφης Σουζάνα Βέρνερ.