Πυραυλική επίθεση στη Σαουδική Αραβία-Τρεις ισχυρές εκρήξεις στο Ριάντ

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Σύμφωνα με το δίκτυο, πίσω από την επίθεση είναι οι σιίτες αντάρτες Χούτι της Υεμένης, οι οποίοι έχουν και στο παρελθόν πραγματοποιήσει επίθεση

Επίθεση με πυραύλους δέχθηκε η πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας Ριάντ, σύμφωνα με το κρατικό σαουδαραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Al Arabiya.


Μάλιστα, η αεράμυνα της χώρας αναχαίτισε έναν βαλλιστικό πύραυλο.


Σύμφωνα με το δίκτυο, πίσω από την επίθεση είναι οι σιίτες αντάρτες Χούτι της Υεμένης, οι οποίοι έχουν και στο παρελθόν πραγματοποιήσει αντίστοιχη επίθεση εναντίον του βασιλείου.


Επιπλέον, λίγο νωρίτερα ακούστηκαν τρεις ισχυρές εκρήξεις στο κέντρο της πρωτεύουσας, ενώ την ίδια στιγμή έγιναν ορατά τρία πυκνά σύννεφα καπνού στον ουρανό της πόλης, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.


 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play