Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε το περασμένο καλοκαίρι να κάνει δικό της τον Φελίπε Κουτίνιο αλλά τα σενάρια καλά κρατούν.
Τη μία τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν πως το ενδιαφέρον των Καταλανών έχει εξασθενήσει και θα στραφούν σε άλλες λύσεις, την άλλη το όνομα του Κουτίνιο επανέρχεται και σε κάθε περίπτωση το θέμα συντηρείται.
Ο Ροναλντίνιο πάντως, συμπατριώτης του άσου της Λίβερπουλ και πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, δήλωσε πως θα ήθελε πολύ να δει τον Κουτίνιο να αγωνίζεται στους Μπλαουγκράνα.
«Θα ήμουν πολύ χαρούμενος να δω έναν τόσο ταλαντούχο παίκτη να φοράει τη φανέλα που φορούσα εγώ για τόσα χρόνια», είπε ο «Ρόνι» στο «Sky Sports» και συνέχισε:
«Πιστεύω ότι ο τρόπος που παίζει ταιριάζει τέλεια στην Μπαρτσελόνα. Μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του».
«Τέτοιου είδους ποιότητα θα βοηθήσει την Βραζιλία να κατακτήσει το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο».