Αν και δήλωσε πλήρη άγνοια για την ημερομηνία επιστροφής του Πολ Πογκμπά, ο Ζοσέ Μουρίνιο βρήκε ευκαιρία να εκφράσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του στους ποδοσφαιριστές που έχει διαθέσιμους για το διάστημα που θα απουσιάζει ο Γάλλος μέσος.
Ο «special one», στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του επικείμενου παιχνιδιού με τη Σαουθάμπτον, ρωτήθηκε για το θέμα του Πογκμπά, για την επαναφορά του οποίου δεν έχει διευκρινιστεί χρονικό διάστημα, με τον κόουτς των «κόκκινων διαβόλων» ν' απαντά:
«Δεν έχω ιδέα, πραγματικά. Αλλά και πάλι, υπάρχουν παίκτες που πρέπει να πάρουν την ευκαιρία και τους εμπιστεύομαι. Δεν θα καθίσω να κλάψω ούτε να μετράω μέρες μέχρι να έρθει ο Πογκμπά. Εμπιστεύομαι απόλυτα το ρόστερ μου».
Αναφορικά με το δύσκολο πρόγραμμα που έχει μπροστά της η Γιουνάιτεντ, ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε: «Το γεγονός πως έχουμε δύσκολα ματς σημαίνει ότι θα είναι πιο εύκολα στον δεύτερο γύρο. Αν έχουμε αυτή τη στιγμή την ΤΣΣΚΑ και τη Μπενφίκα εκτός, σημαίνει ότι θα τις έχουμε στο “Ολντ Τράφορντ” μετά. Αν έχουμε τώρα τις Λίβερπουλ και Χάντερσφιλντ εκτός, σημαίνει ότι θα τις παίξουμε εντός έδρας μετά. Δεν με απασχολεί το πρόγραμμα».
Για τον Μαρσιάλ, ο οποίος δείχνει να κερδίζει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, ο τελευταίος δήλωσε: «Αν ψάχνετε μια λέξη για το παιδί, αυτή είναι “ευτυχία”. Είναι χαρούμενος, δουλεύει τρομερά, παίρνει χρόνο συμμετοχής και το βλέπει κανείς στο πρόσωπό του ότι είναι καλά και ότι βελτιώνεται».
Πηγή: england365.gr