Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα δεν θα συνεχίσει στη Μίλαν καθώς δεν αποδέχθηκε την πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας.
Η ιταλική ομάδα ξεκίνησε ήδη τις διεργασίες για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του και πρώτος στόχος της φέρεται να είναι ο Βραζιλιάνος πορτιέρο της Γιουβέντους, Νορμπέρτο Νέτο, ο οποίος μπορεί να αποκτηθεί έναντι περίπου 10 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ απασχολεί ακόμη αρκετές ομάδες, όπως Νάπολι και Βαλένθια.
Δεύτερη επιλογή της Μίλαν φημολογείται πως είναι ο Τσέζνι της Άρσεναλ, που τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνίστηκε με επιτυχία ως δανεικός στη Ρόμα, ενώ για τον Πολωνό ενδιαφέρεται και η Γιουβέντους.
Η Μίλαν ενδιαφέρεται επίσης για τον Ματία Περίν της Τζένοα, τον οποίο θέλουν και Λάτσιο, Νάπολι, ενώ λόγος γίνεται και για τον πορτιέρο της τελευταίας, Πέπε Ρέινα.