Γιατρός συνελήφθη στην Καμπότζη για παιδεραστία

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, ο 69χρονος κατηγορείται πως πλήρωνε για να κάνει σεξ με 12χρονα κορίτσια που δεν είχαν προηγούμενη σεξουαλική εμπειρία.

Παιδικά ρούχα και παπούτσια, κούκλες και παιχνίδια. Αυτά βρήκαν οι αρχές της Καμπότζης μέσα στις βαλίτσες 69χρονου Βρετανού γιατρού που συνελήφθη στη χώρα για παιδοφιλία.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, ο 69χρονος κατηγορείται πως πλήρωνε για να κάνει σεξ με 12χρονα κορίτσια που δεν είχαν προηγούμενη σεξουαλική εμπειρία.


Συνελήφθη σε καφέ της πρωτεύουσας Πνομ Πενχ την περασμένη εβδομάδα και χθες του απαγγέλθηκαν κατηγορίες.


Ο γιατρός, σύμφωνα με τις κατηγορίες, έδινε λεφτά για να έχει σεξουαλικές επαφές με κορίτσια ηλικίας από 12 έως 15 ετών. Η αστυνομία ανέφερε πως είχε πληρώσει έως και 3.000 ευρώ για να κάνει σεξ με παρθένες.



Η 27χρονη Βιετναμέζα σύντροφός του Chea Sokthy συνελήφθη επίσης, κατηγορούμενη για προώθηση των κοριτσιών σε πελάτες.


Το ζευγάρι κρατείται στη φυλακή Prey Sar μέχρι να δικαστεί.


Όπως σημειώνει η εφημερίδα, η αστυνομία κατά του trafficking παρακολουθούσε τον Cressy εδώ και μήνες, ταξιδεύοντας από και προς την Καμπότζη πολλές φορές στο διάστημα αυτό.


Κατά την έρευνα στο διαμέρισμά του κατασχέθηκαν υπολογιστής, κάμερα, εξωτερικός σκληρός δίσκος και DVD.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play