Ποια ομάδα ανακοίνωσε τον Τιμούρ Κετσπάγια; (video)

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 1.6.2017
Ποια ομάδα ανακοίνωσε τον Τιμούρ Κετσπάγια; (video)
O Γεωργιανός τεχνικός βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και σήμερα Πέμπτη υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας και ανακοινώθηκε

Στη Ρωσία συνεχίζει την προπονητική του καριέρα ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο Γεωργιανός τεχνικός υπέγραψε την Πέμπτη συμβόλαιο συνεργασίας με την Όρενμπουργκ και ανακοινώθηκε από τον ρωσικό σύλλογο, ο οποίος υποβιβάστηκε και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, Football National League, της Ρωσίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Όρενμπουργκ γίνονται σαρωτικές αλλαγές καθώς σήμερα εκλέχθηκε νέος πρόεδρος ο Βλάδιμιρ Γκνεζντίλοφ, αναπληρωτής γενικός διεύθυντης του παραρτήματος της εταιρείας Gazprom στο Όρενμπουργκ. Γενικός διευθυντής της ομάδας ορίστηκε ο Αλεξέι Βλαδισλάβοβιτς Ναούμοφ, ενώ ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου, Βασίλι Στολίπιν, πήρε θέση στο διοικητικό συμβούλιο.

Όσον αφορά τον Τιμούρ Κετσπάγια, είναι ο πέμπτος σύλλογος που αναλαμβάνει και πρώτος μακριά από Κύπρο και Ελλάδα, καθώς προηγήθηκαν Ανόρθωση, Ολυμπιακός Πειραιώς, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ Αθηνών, ενώ ως γνωστόν εργάστηκε και στην Εθνική Γεωργίας.

Στόχος του Τιμούρ και της Όρενμπουργκ είναι, βεβαίως, η επιστροφή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία του ρωσικού πρωταθλήματος.

Κινεζική CMC/Βασιλικό: Τερματίσαμε τη σύμβαση με τους υπεργολάβους της προβλήτας από τον περασμένο Μάρτη
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Διαβεβαιώσεις Παπαναστασίου: Θα ολοκληρωθεί το τερματικό στο Βασιλικό - Σύντομα με πρόταση στον Πρόεδρο

50 χρόνια μετά την εισβολή: Ποιο τελικά είναι το πρόβλημά μας;

50 χρόνια μετά την εισβολή: Ποιο τελικά είναι το πρόβλημά μας;

Στο μικροσκόπιο για το χρέος: Τρωτά σημεία για την Κύπρο ιδιωτικό, δημόσιο και εξωτερικό χρέος

Απατεώνες και παράνομοι λυμαίνονται την αγορά ακινήτων

Απατεώνες και παράνομοι λυμαίνονται την αγορά ακινήτων