Το χειρότερο παράδειγμα παίκτη σε θέμα διατροφής κόντρα στην Άρσεναλ

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Έχετε ακούσει ποδοσφαιριστή να μη μπορεί να φάει λαχανικά; Να τρώει ανθυγιεινά πριν από τα ματς; Κι όμως, ο Νίκι Μπέιλι παίζει ενάντια στην Άρσεναλ

Ο μέσος της Σάτον, πιθανότατα δεν θα κάνει κάτι διαφορετικό πριν από το αποψινό... once in a lifetime ματς απέναντι στους «κανονιέρηδες».


Η ομάδα του θα ζήσει μεγάλη νύχτα στο Gander Green Lane, αλλά ο ίδιος δεν προτίθεται ν' αλλάξει κάτι στον τρόπο με τον οποίο προετοιμάζεται για τις αναμετρήσεις και προετοιμάζει και τις... δυνάμεις του.


«Δεν θυμάμαι να έχω φάει ποτέ σαλάτα στη ζωή μου. Ή έστω κάτι από λαχανικά. Πριν από τα παιχνίδια πάντα τρώω McDonald's, εννέα κοτομπουκιές! Αυτό πιάνει! Φυσικά και με επηρέασε ο τρόπος διατροφής μου, γι' αυτό και είμαι στη Σάτον αυτή τη στιγμή, αλλά δεν είμαι και ο καλύτερος σε αυτό το κομμάτι» παραδέχθηκε ο Μπείλι.


 


Πηγή: gazzetta.gr

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play