Εκστρατεία Βελγίου για μια θέση στο Συμβούλιο Ασφαλείας

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Η De Standaard επισημαίνει πως ο επικεφαλής της βελγικής διπλωματίας Didier Reynders πυκνώνει τις επαφές του σε διάφορες χώρες αναζητώντας στήριξη

Σε μια γιγαντιαία εκστρατεία δημοσίων σχέσεων έχει αποδυθεί σύσσωμο το βελγικό διπλωματικό σώμα, προκειμένου η χώρα να καταφέρει να αποκτήσει μια θέση στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, επισημαίνει η εφημερίδα De Standaard.

Η εφημερίδα επισημαίνει πως ο επικεφαλής της βελγικής διπλωματίας Didier Reynders πυκνώνει τις επαφές του σε διάφορες χώρες αναζητώντας στήριξη επί τούτου, μην παραλείποντας για το σκοπό αυτό να επισκεφτεί ακόμα και εξωτικούς προορισμούς, όπως τα νησιά Φίτζι.


Πηγή: ΚΥΠΕ

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play