Η πρώτη 3D ξενάγηση στο νέο γήπεδο της Τότεναμ (video)

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Μια τρισδιάστατη, πρώτη ξενάγηση στο «στολίδι» που θα έχει για γήπεδο η Τότεναμ μετά το καλοκαίρι, μπορούν να κάνουν οι οπαδοί της ομάδας

Τα «σπιρούνια», δημοσιοποίησαν ένα βίντεο με την πρώτη 3D «βόλτα» στο νέο γήπεδο, φανερώνοντας αρκετά κομμάτια της μορφής που θα πάρει αυτό όταν πλέον θα είναι έτοιμο, με τις εργασίες να συνεχίζονται ακατάπαυστα και καθημερινά, έχοντας φτάσει σε απόλυτα ικανοποιητικό επίπεδο.


Το νέο γήπεδο, φυσικά θα βρίσκεται εκεί που τώρα είναι το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», όμως αναμένεται πολύ μεγαλύτερο και με ακόμα καλύτερη ατμόσφαιρα, βάσει και των όσων ισχυρίζονται οι άνθρωποι του συλλόγου.



 


Πηγή: gazzetta.gr

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play