Επίθεση κατά διανομέα φαγητού στην Λάρνακα από νεαρούς

Header Image

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

 

 

Έξι πρόσωπα επιτέθηκαν χθες βράδυ σε διανομέα φαγητού στο Κίτι και του έκλεψαν τη μοτοσικλέτα και το κινητό του τηλέφωνο, με την Αστυνομία να διενεργεί εξετάσεις προς εντοπισμό των αγνώστων.

Σύμφωνα με τον Χριστόδουλο Κόνσολο, εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «γύρω στις 20.20 το βράδυ της Πέμπτης 27 Φεβρουαρίου, καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου από αλλοδαπό διανομέα φαγητού, ηλικίας 28 ετών, ότι ενώ οδηγούσε την μοτοσυκλέτα του στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου στο Κίτι, σταμάτησε σε κάποιο σημείο γιατί ο δρόμος ήταν κλειστός λόγω οδικών έργων».

Σύμφωνα με την καταγγελία του 28χρονου «σε εκείνο το σημείο δέχθηκε επίθεση από έξι άγνωστα νεαρά πρόσωπα, τα οποία αφού άσκησαν βία εναντίον του ρίχνοντας τον στο έδαφος, στη συνέχεια του έκλεψαν την μοτοσυκλέτα και το κινητό του τηλέφωνο και τράπηκαν σε φυγή».

Όπως είπε ο κ. Κόνσολος «ο 28χρονος δεν έφερε εξωτερικά τραύματα αλλά μετέβηκε προληπτικά στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, όπου έτυχε περίθαλψης και απολύθηκε».

Πρόσθεσε ότι «μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου μετέβησαν στη περιοχή και διενήργησαν εξετάσεις στην σκηνή, όπου η μοτοσυκλέτα εντοπίστηκε εγκαταλειμμένη σε ανοικτό οικόπεδο γύρω στα 500 μέτρα από την σκηνή».

«Η Αστυνομία προβαίνει σε αξιολόγηση κλειστών κυκλωμάτων της περιοχής με στόχο τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης εναντίον του 28χρονου διανομέα», είπε καταληκτικά.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα