Λάρνακα: Εγκαύματα σε 8χρονο που άναψε φωτιά με 5χρονο φίλο του

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Μαζί με ένα πεντάχρονο αγοράκι άναψαν φωτιά σε ξηρά χόρτα και στην προσπάθειά του να τη σβήσει άρπαξε φωτιά το παντελόνι του

Ένα οκτάχρονο αγοράκι μεταφέρθηκε χτες το απόγευμα στο Νοσοκομείο Λάρνακας με εγκαύματα τρίτου βαθμού στο πόδι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τον Άνταμ Ιλίνωφ από το Ισραήλ ο οποίος χτες, γύρω στις τρεις απόγευμα, μαζί με ένα πεντάχρονο αγοράκι άναψαν φωτιά σε ξηρά χόρτα και στην προσπάθειά του να τη σβήσει άρπαξε φωτιά το παντελόνι του με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Σύμφωνα με την γιατρό, το παιδάκι φέρει εγκαύματα τρίτου βαθμού στο αριστερό του πόδι και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στο Μακάρειο στη Λευκωσία.


Πηγή: ΚΥΠΕ


 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play