Στην γενέτειρα του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας γράφεται ο επίλογος για τον μεγάλο λαϊκό ερμηνευτή Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών την παραμονή των Χριστουγέννων.
Η σορός του δημοφιλούς τραγουδιστή έφτασε λίγο πριν τις 12 στον Ιερό Ναό Αγίου Νέστορος. Το «παρών» στο τελευταίο αντίο δίνουν από το πρωί πάρα πολλοί φίλοι αλλά και καλλιτέχνες που αγάπησαν τη βαριά και γεμάτη από συναίσθημα φωνή του. Κάποιοι φώναξαν «αθάνατος», ενώ οι συγγενείς του Βασίλη Καρρά συνόδευσαν το φέρετρο με δάκρυα στα μάτια.
Λίγο πριν από τις 10 το πρωί, στην εκκλησία έφτασε και ο αδελφός του αγαπημένου τραγουδιστή.
«Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο του λαϊκού τραγουδιού, με βοήθησε πολύ, τον αγαπάμε πολύ. Πάνω από όλα ήταν άνθρωπος», δήλωσε ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου.
«Αφήνει μεγάλη παρακαταθήκη όχι μόνο ως τραγουδιστής αλλά και ως άνθρωπος, είχα την τύχη να γνωρίσω και τις δύο πλευρές», είπε ο Χρήστος Μενιδιάτης.
«Ο Βασίλης ήταν άρρωστος με τη μουσική, σε βαθμό που δεν μπορείτε να το φανταστείτε. Όταν είχαμε πάει Αμερική και όλοι βγαίναμε έξω, ο Βασίλης καθόταν στο ξενοδοχείο και έγραφε κομμάτια», είπε χαρακτηριστικά μέλος της ορχήστρας του λαϊκού ερμηνευτή.
Η Πάολα:

Ο αδελφός του Βασίλη Καρρά:


Πηγή: protothema.gr