Άγριο τρολάρισμα στο twitter για την επίσκεψη Κάρολου στην Αθήνα

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Αντικείμενο ανελέητου δουλέματος έτυχαν τόσο οι διάλογοι του Πρίγκιπα της Ουαλίας με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα, όσο και η Καμίλα

Ευκαιρία για επικό τρολάρισμα βρήκαν οι φαν του twitter επ’ ευκαιρίας της επίσκεψης Καρόλου-Καμίλας στην Αθήνα χθες.


Αντικείμενο ανελέητου δουλέματος έτυχαν τόσο οι διάλογοι του Πρίγκιπα της Ουαλίας με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα, όσο και η αριστεροσύνη της κυβέρνησης που υποκλίθηκε στον Βρετανό (μέλλοντα) μονάρχη.


Εξαιρετικά δημοφιλής αποδείχθηκε η Καμίλα, δυστυχώς όμως λόγω της συνήχησης του ονόματός της και βεβαίως λόγω του γνωστού πρωθυπουργικού μαργαριταριού περί καμήλας και ουράς («We have already eaten the camel and we now have the queue»).


 



 



 



 



 



 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play