Αναστέλλεται η καθημερινή κυκλοφορία της «Ελευθερίας του Τύπου»

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Στις 5/1 θα εκδοθεί το τελευταίο φύλλο. Στο εξής η εφημερίδα θα κυκλοφορεί μόνο Κυριακή. Η εφημερίδα ανήκει στον όμιλο Alter Ego του Β. Μαρινάκη.

 


Αναστέλλεται η καθημερινή κυκλοφορία της εφημερίδας «Ελευθερία του Τύπου», η οποία ανήκει στην εταιρεία «Alter Ego».


Αύριο Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου, θα εκδοθεί το τελευταίο φύλλο και στο εξής η εφημερίδα θα κυκλοφορεί μόνον Κυριακή. Παραμένει άγνωστο τι θα γίνει με τους εργαζόμενους της εφημερίδας και το αν θα συνεχίσουν να απασχολούνται στα μέσα της «Alter Ego», εταιρείας συμφερόντων του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.


 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play