Συγκλονιστικές στιγμές στο «Γεντί Κουλέ» για τον θρύλο Γκέραρντ (pics)

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 20.11.2017
Συγκλονιστικές στιγμές στο «Γεντί Κουλέ» για τον θρύλο Γκέραρντ (pics)
Το γήπεδο «σείστηκε» με την είσοδο του Γκέραρντ στον αγωνιστικό χώρο, ενώ όλοι πήγαν να τον χαιρετήσουν και να του φιλήσουν το χέρι...

Το «Γεντί Κουλέ» ήταν σχεδόν κατάμεστο για να τιμήσει τον σπουδαίο προπονητή που υπηρέτησε τον ΟΦΗ για δεκαπέντε χρόνια (1985-2000).


Στην θητεία στον πάγκο του ΟΦΗ ο μακροβιότερος ξένος προπονητής σε πάγκο ελληνικής ομάδας κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος το 1987 απέναντι στον Ηρακλή (3-1 στα πέναλτι), ενώ κατάφερε να πάρει ιστορική πρόκριση για τους 16 του κυπέλλου κυπελλούχων απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-0.


Το γήπεδο «σείστηκε» με την είσοδο του Γκέραρντ στον αγωνιστικό χώρο, ενώ όλοι πήγαν να τον χαιρετήσουν και να του φιλήσουν το χέρι, με τους οπαδούς στην εξέδρα να δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα για χάρη του ανθρώπου του οποίου το όνομα έχει συνδεθεί άρρηκτα με τη μεγάλη ομάδα της Κρήτης.


Στο ημίχρονο της αναμέτρησης οι φίλοι της ομάδας του έδωσαν τιμητική πλακέτα. Λίγα λεπτά μετά αποχώρησε από το γήπεδο εν μέσω χειροκροτημάτων.ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ