Με ολοένα αυξανόμενο ρυθμό φεύγουν τα εισιτήρια που έχει στη διάθεσή της η ΑΕΚ για το πρώτο παιχνίδι με τη Μίλαν (19/10), στο Europa League.
Το ενδιαφέρον του κόσμου που θέλει να ταξιδέψει στο Μιλάνο για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής είναι τεράστιο και ήδη έχουν προπωληθεί 2.500 εισιτήρια μεμονωμένα ή σε ταξιδιωτικά πρακτορεία.
Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ θα βρίσκονται από την Τρίτη 17/10 στο Μιλάνο γα να εξυπηρετησουν τον κόσμο που αναμένεται να ξεπεράσει τους 3.000.
Ωστόσο, η Ενωση με σημερινή της ανακοίνωση εφιστά την προσοχή σε διαδικαστικές λεπτομέρειες, προκειμένου να μην γίνει δύσκολη η ζωή των οπαδών που θα ακολουθήσουν την ομάδα.
Συγκεκριμένα, ενημερώνει πως για όσους έχουν αγοράσει ηλεκτρονικά τα εισιτήριά τους, δεν αρκεί μόνο η κατάθεση στην τράπεζα αλλά πρέπει απαραιτήτως να υπάρξει επικοινωνία με την ΠΑΕ (τα τηλέφωνα αναφέρονται στην ανακοίνωση) ώστε να συμπληρωθούν κάποια απαραίτητα στοιχεία.