Σε εξέλιξη βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης η φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Ναυάγιο - Άγιος Γεώργιος Ζακύνθου.
Για την κατάσβεση της επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 13 οχήματα και 20 άτομα πεζοπόρο τμήμα.
Στο μεταξύ, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού του Πυροσβεστικού Σώματος, έχει μεταβεί στη Ζάκυνθο και ερευνά τα περιστατικά των αγροτοδασικών πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες μέρες στο νησί.
Ζάκυνθος: Μαίνεται από το απόγευμα χθες μεγάλη πυρκαγιά

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης η φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Ναυάγιο - Άγιος Γεώργιος Ζακύνθου
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.