Σημαντικότατο βαθμό στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο απέσπασε ο Παναθηναϊκός (1-1) στην πρεμιέρα των play off της Super League.
Οι «πράσινοι» έμειναν «όρθιοι» απέναντι στα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισαν πριν και στη διάρκεια του αγώνα και πήραν ένα βαθμό, που στη συνέχεια του μίνι πρωταθλήματος μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός στη μάχη που θα δώσουν για την έξοδο στο Champions League.
Το τελικό 1-1 σαφώς και αφήνει ικανοποιημένους τους «πράσινους» που προηγήθηκαν με τον Μπεργκ στο 38΄, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 56΄ με τον Μασούρα. Με 10 ποδοσφαιριστές από το 12΄ κλήθηκε να αγωνιστεί το «τριφύλλι», λόγω αποβολής του Ζέκα με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (70΄ Λάμπρου), Μασούντ (90΄+5 Σαββίδης), Μπεν, Γεσίλ (81΄ Ταπόκο)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ο.Βλαχοδήμος, Μέστο (75΄ Ρέις), Μολέδο, Κουτρουμπής, Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Εμποκού, Βιγιαφάνιες (32΄ Μαρινάκης), Κλωναρίδης (62΄ Λέτο), Μπεργκ