Μεγάλης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Αγίας Φύλας, όπου περίπου 200 νεαρά άτομα συγκρούστηκαν έξω από αρτοποιείο, κρατώντας ρόπαλα και εκτοξεύοντας πέτρες.
Οι περισσότεροι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες. Η Αστυνομία έφτασε στο σημείο γύρω στις 21:30, έπειτα από πληροφορίες που έλαβε από πολίτες. Ωστόσο, λόγω του μεγάλου αριθμού των εμπλεκομένων, δεν προχώρησε άμεσα σε επέμβαση. Αντ’ αυτού, κλήθηκε επιπλέον προσωπικό, ενώ συγκροτήθηκε Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων υπό την καθοδήγηση του Αστυνομικού Διευθυντή Λεμεσού. Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν πάντως ότι καλούσαν από πολύ νωρίς την Αστυνομία χωρίς να υπάρχει ανταπόκριση στο σημείο των επεισοδίων. Τελικά, περίπου στις 23:00 υπήρξε μία δυναμική παρέμβαση της Αστυνομίας όπου προχώρησαν σε 13 συλλήψεις εκ των οποίων οι 9 είναι ανήλικοι. Οι ηλικίες των συλληφθέντων είναι μεταξύ 16 με 19 ετών.
Σε φωτογραφίες και βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται ότι οι νεαροί ταραξίες άναψαν φωτιές μέσα στο κεντρικό δρόμο της Αγίας Φύλας προκαλώντας προβλήματα σε διερχόμενους οδηγούς που δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το δρόμο. Για να σβήσει η φωτιά χρειάστηκε επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Όλοι οι συλληφθέντες παρουσιάστηκαν σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού όπου τέθηκαν υπό κράτηση μέχρι αύριο το βράδυ. Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν είναι, συνομωσία, οχλαγωγία, κακόβουλη ζημιά και κατοχή επιθετικών οργάνων. Μάλιστα ένας από τους 13 αντιμετωπίζει και αδίκημα για κλοπή μοτοσικλέτας καθώς συνελήφθη ενώ οδηγούσε την κλοπιμαία μηχανή.
