Συνελήφθη 31χρονος στο όχημα και στην οικία του οποίου εντοπίστηκαν ναρκωτικά και 25 χιλιάδες ευρώ

ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Header Image

Ο 31χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα

Ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και μεγάλο χρηματικό ποσό εντοπίστηκαν στο όχημα και στην οικία 31χρονου, ο οποίος συνελήφθη, την Τετάρτη, από μέλη της ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Λεμεσού).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο αξιολόγησης πληροφοριών, τα μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο, στη Λεμεσό, το όχημα του 31χρονου και κατά τη διάρκεια έρευνας σε αυτό, φέρονται να εντοπίστηκαν 21 συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη βάρους περίπου 16 γραμμαρίων, 4 συσκευασίες που περιείχαν κεταμίνη βάρους περίπου 5,5 γραμμαρίων, 3 συσκευασίες που περιείχαν αμφεταμίνη βάρους περίπου 3 γραμμαρίων καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό των €25,140.

Ο 31χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ ακολούθησε έρευνα στο διαμέρισμα του, όπου -σύμφωνα με την Αστυνομία- εντοπίστηκαν άλλες 5 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 10 περίπου γραμμάρια κοκαΐνης, μια συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους περίπου 7 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας και 13 ηλεκτρονικά τσιγάρα,τα οποία περιέχουν υγρή ουσία με την ονομασία THC συνολικού βάρους 26 γραμμαρίων.

Τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια, ενώ ο 31χρονος επανασυνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση. 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play