Ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και μεγάλο χρηματικό ποσό εντοπίστηκαν στο όχημα και στην οικία 31χρονου, ο οποίος συνελήφθη, την Τετάρτη, από μέλη της ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Λεμεσού).
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο αξιολόγησης πληροφοριών, τα μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο, στη Λεμεσό, το όχημα του 31χρονου και κατά τη διάρκεια έρευνας σε αυτό, φέρονται να εντοπίστηκαν 21 συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη βάρους περίπου 16 γραμμαρίων, 4 συσκευασίες που περιείχαν κεταμίνη βάρους περίπου 5,5 γραμμαρίων, 3 συσκευασίες που περιείχαν αμφεταμίνη βάρους περίπου 3 γραμμαρίων καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό των €25,140.
Ο 31χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ ακολούθησε έρευνα στο διαμέρισμα του, όπου -σύμφωνα με την Αστυνομία- εντοπίστηκαν άλλες 5 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 10 περίπου γραμμάρια κοκαΐνης, μια συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους περίπου 7 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας και 13 ηλεκτρονικά τσιγάρα,τα οποία περιέχουν υγρή ουσία με την ονομασία THC συνολικού βάρους 26 γραμμαρίων.
Τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια, ενώ ο 31χρονος επανασυνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.