Τι είδους ευθύνη φέρει ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης; - Ποινική έρευνα για την «Ομάδα Στήριξης Γενικού Ελεγκτή»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Δημοσιεύθηκε 13.8.2023
Τι είδους ευθύνη φέρει ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης; - Ποινική έρευνα για την «Ομάδα Στήριξης Γενικού Ελεγκτή»
Ο βοηθός γενικός εισαγγελέας έστειλε επιστολή που καλούσε τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη να επέμβει

Χοντραίνει το παιχνίδι σε σχέση με την «Ομάδα Στήριξης Γενικού Ελεγκτή» στο Facebook μετά και την έναρξη ποινικής έρευνας εναντίον των διαχειριστών της σελίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», ο βοηθός γενικός εισαγγελέας της Δημοκρατίας Σάββας Αγγελίδης εδώ και αρκετούς μήνες απέστειλε επιστολή στον γενικό ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη με την οποία τον καλεί να καταδικάσει δημόσια τις απειλές που εκτοξεύονται τόσο από τους διαχειριστές όσο και από τα μέλη της ομάδας. Τον καλεί επίσης να αποκηρύξει το περιεχόμενο αυτής της σελίδας που εμφανίζεται να λειτουργεί επ’ ονόματι του Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης σε απάντησή του προς τον Σάββα Αγγελίδη τον ενημερώνει πως δεν μπορεί να φιμώνει την ελεύθερη άποψη. Σε συνέχεια της επιστολής απάντησης, με μια γενική αναφορά στο Twitter και χωρίς να κάνει αναφορά στη συγκεκριμένη ομάδα, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης εξήγησε πως καταδικάζει απερίφραστα, τις ομοφοβικές συμπεριφορές και ρητορικές μίσους απ' οποιονδήποτε κι αν προέρχονται, κι αυτές ουδόλως με εκφράζουν, ούτε και συνάδουν με το πνεύμα και γράμμα των προτύπων και οδηγών συμπεριφοράς που εφαρμόζονται πλέον στην Ελεγκτική Υπηρεσία. Δημοσιογράφοι οι οποίοι κλήθηκαν πρόσφατα στην Αστυνομία για κατάθεση σε σχέση με την ποινική έρευνα για συγκεκριμένη ομάδα εξέφρασαν την άποψη πως μπορεί ο γενικός ελεγκτής να μην έχει οποιαδήποτε νομική ευθύνη ωστόσο θέτουν θέμα ηθικής ευθύνης από την πλευρά του Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Σε εξέλιξη ποινική έρευνα

Το όλο θέμα ξεκίνησε όταν μία από τις αναρτήσεις της εν λόγω ομάδας, στην οποία συμμετείχαν περίπου 58 χιλιάδες πολίτες, παρουσίαζε τη φωτογραφία του Προέδρου της Ταϊλάνδης ο οποίος φέρεται να λέει στη λεζάντα, ότι στη χώρα του θα εκτελούνται οι δημοσιογράφοι που δεν θα γράφουν την αλήθεια. H διεύθυνση του Facebook μετά από καταγγελίες που έγιναν «κατέβασε» τη σελίδα της «Ομάδας Στήριξης Γενικού Ελεγκτή». Η εν λόγω σελίδα επανήλθε λίγες ημέρες αργότερα με το όνομα «Νέα Ομάδα Στήριξης Γενικού Ελεγκτή» και συνεχίζει από εκεί που είχε σταματήσει η προηγούμενη σελίδα με 3.500 ακολούθους. Σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της, η νέα σελίδα στήριξης κάνει λόγο για «οργανωμένη επίθεση κατά της ομάδας μας και γενικότερα των ΜΚΔ. Από τον αυτοαποκαλούμενο δημοσιογράφο, (Λοΐζο Αντωνίου) που μας κατήγγειλε για παρακίνηση σε βία» απειλώντας ότι «θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες για τα έργα και ημέρες του».

Ποινική δίωξη

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο γενικός εισαγγελέας της Δημοκρατίας, Γιώργος Σαββίδης, με επιστολή που απέστειλε στον διαχειριστή της σελίδας, Αντρέα Χασαπόπουλο, προειδοποίησε με ποινική δίωξη, και ενημέρωσε πως η σελίδα είχε ήδη καταγγελθεί στο Facebook. Ταυτόχρονα με την επιστολή, η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, άρχισε ποινική διαδικασία εναντίον των διαχειριστών και προχώρησε στη λήψη καταθέσεων από πρόσωπα για τα οποία θεωρήθηκε ότι εναντίον τους είχαν εκφραστεί ομοφοβικές συμπεριφορές και ρητορικές μίσους. Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, οι έρευνες είναι σε προχωρημένο στάδιο. Ετοιμάζεται ποινικός φάκελος από την Αστυνομία ο οποίος σύντομα θα υποβληθεί στη Νομική Υπηρεσία για να ληφθούν αποφάσεις, εάν θα προχωρήσει ποινική δίωξη εναντίον των διαχειριστών της σελίδα ή όχι. Πάντως, αρμόδια πηγή που εμπλέκεται στην υπό εξέλιξη διαδικασία, ανέφερε στον «Π» πως το θέμα θα φτάσει στα άκρα έτσι ώστε να σταλεί το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι τέτοιου είδους ρητορικές μίσους και απειλές θα πρέπει να σταματήσουν ακόμα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ηθικά υπεύθυνος

Μιλώντας στον «Π», ο Λοΐζος Αντωνίου δημοσιογράφος, ο οποίος διετέλεσε στενός συνεργάτης του Νίκου Αναστασιάδη στο Προεδρικό Μέγαρο και το όνομα του οποίου αποτέλεσε αντικείμενο σχολιασμού από τη Σελίδα Στήριξης του Γενικού Ελεγκτή, ανέφερε πως κλήθηκε για κατάθεση από την Αστυνομία στις αρχές Αυγούστου. Σύμφωνα με τον κ. Αντωνίου, ο ίδιος έδωσε κατάθεση σε σχέση με σχόλια της σελίδας τα οποία κρίθηκαν πως προέβαλαν ρητορική μίσους. Ερωτηθείς σχετικά, ανέφερε πως, ο ίδιος κρίνει πως ηθικά υπεύθυνος για την κατάσταση αυτή είναι ο γενικός ελεγκτής της Δημοκρατίας, Οδυσσέας Μιχαηλίδης, και αυτό γιατί μέχρι και σήμερα ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης δεν έχει προβεί σε οποιαδήποτε κίνηση έτσι ώστε να απαγορεύσει τη χρήση του ονόματός του από μια σελίδα που βρίζει και απειλεί.

Για κατάθεση στην Αστυνομία, στο πλαίσιο της έρευνας για την εν λόγω σελίδα, κλήθηκε και ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Γιώργος Φράγκος. Μιλώντας στον «Π», ο κ. Φράγκος είπε πως ξεκαθάρισε στους αστυνομικούς ανακριτές πως η θέση της Ένωσης είναι πως η ρητορική μίσους μπορεί να ωθήσει πρόσωπα στο να προβούν σε πράξεις εναντίον προσώπων. «Ελλοχεύουν κίνδυνοι με την αναπαραγωγή τέτοιων ειδήσεων γιατί μπορεί κάποιοι να ενθαρρυνθούν», εξήγησε ο κ. Φράγκος. Εξέφρασε επίσης τη θέση πως μπορεί ο γενικός ελεγκτής να μην έχει νομική ευθύνη αλλά υπάρχει όπως είπε ηθική ευθύνη.

Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος Μανώλης Καλατζής, ο οποίος κι αυτός βρέθηκε στο στόχαστρο της ομάδας, μιλώντας τον «Π», ξεκαθάρισε πως δεν έγινε καμία καταγγελία από την πλευρά του στην Αστυνομία σε σχέση με τη συγκεκριμένη σελίδα, προσθέτοντας πως έλαβε τηλεφώνημα για να παρουσιαστεί να καταθέσει. Σύμφωνα με τον Μανώλη Καλατζή από τη στιγμή που γίνεται χρήση της φωτογραφίας και του ονόματος του γενικού ελεγκτή τότε προκύπτει ζήτημα. «Από τη στιγμή που χρησιμοποιούν το όνομα και τη φωτογραφία του και από κάτω γράφουν για τη σεξουαλική ταυτότητα κάποιου, ότι άλλος ασκεί βία, βρίζουν και απειλούν με εκτελέσεις δημοσιογράφων θα έπρεπε να διαχωρίσει τη θέση του», είπε προσθέτοντας πως απλώς ο ελεγκτής έκανε μια γενική τοποθέτηση. Πρόσθετα, όπως εξήγησε ο Μανώλης Καλατζής, σε όλες τις τοποθετήσεις που έκανε ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης για το θέμα, αναφέρεται στην Ελεγκτική Υπηρεσία ωστόσο όπως εξήγησε ο κ. Καλατζής η σελίδα δεν αναφέρεται στην Ελεγκτική Υπηρεσία αλλά συγκεκριμένα στον Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Κατά τον κ. Καλατζή, ο κ. Χασαπόπουλος καλεί σε εκτελέσεις δημοσιογράφων όταν λένε ψέματα τη στιγμή που ο ίδιος έχει αναρτήσει στη σελίδα του χιλιάδες ψευδείς ειδήσεις. «Ενώ οι απειλές είναι ποινικό αδίκημα ο Αντρέας Χασαπόπουλος φωνάζει ότι προσπαθούν να φιμώσουν την ελεύθερη φωνή. Είναι ελεύθερη φωνή να εκτελούμε κόσμο;», κατέληξε ο δημοσιογράφος..

Στο στόχαστρο βρέθηκε και ο αρθρογράφος-δημοσιογράφος Κώστας Κωνσταντίνου, ο οποίος ξεκαθάρισε στον «Π» πως ο ίδιος δεν είχε προβεί σε οποιαδήποτε καταγγελία στην Αστυνομία, όπως υποστηρίζει η ομάδα. Αντίθετα εξήγησε, κλήθηκε από την Αστυνομία να δώσει κατάθεση στο πλαίσιο έρευνας η οποία είναι σε εξέλιξη. Ανέφερε πως ο διαχειριστής της σελίδας προωθεί μέσω της προσωπικής του σελίδας ομοφοβικές συμπεριφορές και μέσα από τη σελίδα είναι έντονο το στοιχείο της προώθησης ρητορικής μίσους. Ο κ. Κωνσταντίνου εξέφρασε την άποψη πως ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης είναι ηθικά υπεύθυνος για την κατάσταση αυτή από τη στιγμή που δεν παρεμβαίνει. Ο διαχειριστής της σελίδας Ανδρέας Χασαπόπουλος, είχε αναρτήσει πρόσφατα στον προσωπικό του λογαριασμό τα εξής: «Απορία: Αφού οι γυναίκες δεν σου αρέσουν, γιατί παντρεύτηκες; Ο κουνιστός ‘δημοσιογράφος’ θα σε ονόμαζαν οι Ινδιάνοι. Το πας το γράμμα «δημοσιογράφε», το γυαλίζεις το πόμολο», έγραφε η ανάρτηση η οποία αποτελεί ξεκάθαρο παράδειγμα έκφρασης ομοφοβικής συμπεριφοράς.

Η επιστολή Σαββίδη

Τον περασμένο Οκτώβριο ο γενικός εισαγγελέας της Δημοκρατίας Γιώργος Σαββίδης με επιστολή στον διαχειριστή της σελίδας Αντρέα Χασαπόπουλο τον καλούσε να κατεβάσει από τη σελίδα όλες τις, ύβρεις και απειλές σε βάρος αξιωματούχων του κράτους. Συγκεκριμένα στην επιστολή του ο γενικός εισαγγελέας επισημαίνει μια αντίφαση: Από τη μια η θέση της ιστοσελίδας Στήριξης του Ελεγκτή ότι: «Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και υπάρχουν ακόμα έντιμοι και αξιοπρεπείς άνθρωποι που έχουν πολλά να προσφέρουν, δημιουργείται αυτή η ομάδα για να δείξει την εκτίμηση και υποστήριξη στο έργο ενός από αυτούς τους λίγους που απέμειναν». Στους κανόνες της «ομάδας» καταγράφεται μεταξύ άλλων ότι θα πρέπει να δημιουργείται ένα φιλικό περιβάλλον, με σεβασμό και ευγένεια και ότι θα πρέπει όλοι στην «ομάδα» να νιώθουν ασφαλείς. Προσβλητικά σχόλια και όσα παραβιάζουν τους κανόνες της «ομάδας», αναφέρεται ότι θα διαγράφονται και προτρέπονται τα μέλη όταν εντοπίζουν σχόλια που παραβιάζουν τους κανόνες, να το αναφέρουν στον διαχειριστή αυτής.

«Από μια απλή περιήγηση στον λογαριασμό» σημειώνει ο Γιώργος Σαββίδης, «διαπιστώνεται ένα απαράδεκτο περιεχόμενο που περιλαμβάνει απειλές κατά της ζωής ή σωματικής ακεραιότητας, ύβρεις, δυσφημιστικά σχόλια κ..λπ. εναντίον τρίτων προσώπων. Κάποια εξ αυτών αφορούν απειλητικό και υβριστικό περιεχόμενο όπως «ένα ττοπούζι που θέλετε ούλλοι σας αλήτες» «σφαίρα πας την κκελέ να κατεβεί ο νους του κόπρου», «κρέμασμα στην πλατεία Ελευθερίας. Αυτό τους αξίζει όλους», «κρέμασμα σε δημόσιο χώρο...», «και ξαφνικά μια μέρα θολώνεις και παίρνεις τον νόμο στα χέρια σου. Γίνεσαι φονιάς και καταλήγεις στη φυλακή. Γιατί το παράλυτο κράτος δεν έκανε το αυτονόητο», «απατεώνες» «ρουφιάνοι», «λαμόγια» «κοπρόσκυλα» «κλέφτες» «προδότες».

Ο γενικός εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης συνεχίζει στην επιστολή που απέστειλε στον διαχειριστή της ιστοσελίδας Ανδρέα Χασαπόπουλο: «Επειδή αυτοβούλως δεν δράσατε για διαγραφή των σχετικών απαράδεκτων αναρτήσεων, με την παρούσα καλείστε να προχωρήσετε αμέσως, και το αργότερο εντός 24 ωρών, σε συμμόρφωση και διαγραφή όλων των απειλητικών και/ή υβριστικών σχόλιων που αφορούν τόσο τους επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας, όσο και οποιοδήποτε πρόσωπο συμπεριλαμβανομένου ετέρου αξιωματούχου. Σε περίπτωση μη θετικής ανταπόκρισής σας, θα ενεργοποιηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες σε εθνικό επίπεδο περιλαμβανομένων και καταγγελιών στην Αστυνομία για διερεύνηση ποινικών αδικημάτων, όπως διέγερση για διάπραξη ποινικού αδικήματος, απειλή, πρόκληση ή διέγερση βιαιοπραγίας κ.λπ.».

Σύμφωνα με πληροφόρηση του «Π», η εν λόγω επιστολή αποτελούσε προειδοποίηση προς τη σελίδα και όχι απειλή. Όπως μας έχει διευκρινιστεί, από αρμόδια πηγή, ο γενικός εισαγγελέας παρέμεινε στην επιστολή και δεν προχώρησε σε οποιαδήποτε ποινική διαδικασία εναντίον του διαχειριστή της σελίδας Αντρέα Χασαπόπουλου γιατί πολλά από τα σχόλια αφορούσαν στον γενικό και στον βοηθό γενικό εισαγγελέα της Δημοκρατίας.

Η παρέμβαση Οδυσσέα

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης όταν κλήθηκε να σχολιάσει και να παρέμβει για τα όσα γράφονται στη σελίδα είχε απαντήσει με ανάρτησή του στο Twitter πως δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με την «ομάδα» και ούτε μπορεί να ελέγχει το περιεχόμενο των αναρτήσεών της.

«Έχουμε κατ' επανάληψη τονίσει (και σε δημόσια ανακοίνωση), ότι η υπό αναφορά σελίδα ουδεμία σχέση έχει με την Ελεγκτική Υπηρεσία και σε ουδεμία περίπτωση οι αναρτήσεις σε αυτήν αποτελούν θέσεις της υπηρεσίας. Το όνομα της σελίδας είναι 'Ομάδα Στήριξης' που εμφανώς υποδηλοί ότι ΣΤΗΡΙΖΕΙ αλλά ΔΕΝ εκπροσωπεί. Συνεπώς δεν γνωρίζω τι άλλο αναμένετε ότι πρέπει να κάνω. Προσωπικά, δεν θεωρώ ότι με το όνομα και τη φωτογραφία η σελίδα παραβιάζει κανόνες του FB που απαιτούν να μην εξαπατάς τους αναγνώστες ότι είσαι κάποιος άλλος. Αν, παρα ταύτα, εσείς πιστεύετε ότι η σελίδα εξαπατά τους αναγνώστες, είναι δικαίωμά σας να κάνετε καταγγελία στο FB», γράφει στην ανάρτησή του ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης. Μετά από πιέσεις αλλά και την επιστολή που στάλθηκε από τον γενικό εισαγγελέα προς τον γενικό ελεγκτή, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, με νέα ανάρτηση του στο Twitter τοποθετήθηκε με ένα γενικό σχόλιο χωρίς να κατονομάζει τη νέα σελίδα στήριξης του λέγοντας ότι «Για όσους με καλούν να τοποθετηθώ σε σχέση με ομοφοβικές συμπεριφορές και ρητορικές μίσους: Προφανώς καταδικάζω αμφότερες απερίφραστα, απ' οποιονδήποτε κι αν προέρχονται, κι αυτές ουδόλως με εκφράζουν, ούτε και συνάδουν με το πνεύμα και γράμμα των προτύπων και οδηγών συμπεριφοράς που εφαρμόζονται πλέον στην ΕΥ».

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ «ΠΟΛΙΤΗ»

Έχει η ιστοσελίδα τη στήριξη του ελεγκτή;

Πέρα από όσα οι δημοσιογράφοι, αλλά και ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών καταλόγισαν περί ηθικής ευθύνης του γενικού ελεγκτή σε ό,τι αφορά την ιστοσελίδα αυτή δεν λείπουν και αυτοί που καλούν τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη σε τάξη, αφήνοντας να νοηθεί ότι μπορεί να φέρει και άλλου είδους ευθύνες. Δεν μπορεί να μην φέρει.

Η σελίδα «Στηρίζουμε τον Γενικό Ελεγκτή» με τη φωτογραφία του Οδυσσέα Μιχαηλίδη δεν προβάλλει το έργο του. Δεν αποκαλύπτει και ενοχλεί με χιούμορ όπως π.χ. κάνει ο λογαριασμός «Τζο Λο». Απεναντίας αυτή η ιστοσελίδα, βρίζει, γράφει κατά συρροή ψέματα, εκστομίζει απειλές κατά της ζωής των επικριτών του κ. Μιχαηλίδη. Ποιος λογικός άνθρωπος θα αποδεχόταν να χρησιμοποιείται το όνομα και η φωτογραφία του σε μια ιστοσελίδα που απειλεί με «ένα ττοπούζι που θέλετε ούλλοι σας αλήτες», με «σφαίρα πας την κκελέ να κατεβεί ο νους του κόπρου» με «κρέμασμα στην πλατεία Ελευθερίας». Δεν χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να αντιληφθεί ο γενικός ελεγκτής ότι θα έπρεπε πάραυτα να διαχωρίσει δημόσια τη θέση του.

Το ότι δεν το κάνει παραπέμπει σε άλλους συλλογισμούς και ερωτήματα: Πόση και ποια σχέση θα μπορούσε να έχει ο γενικός ελεγκτής με μια ιστοσελίδα της οποίας διαχειριστής είναι το πρώην δεξί του χέρι στην Ελεγκτική Υπηρεσία δηλαδή ο κ. Ανδρέας Χασαπόπουλος; Μιλούμε για μια ιστοσελίδα που καταγράφει όλες τις θέσεις του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, που επιτίθεται επί προσωπικού σε όσους του ασκούν κριτική φτάνοντας στο σημείο της σπίλωσης και της διατύπωσης απειλών ακόμα και κατά της ζωής «των εχθρών του Οδυσσέα». Ο κ. Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρύβεται πίσω από αρχές που παραπέμπουν στην ελευθερία του λόγου, όμως κανένας δεν είναι ελεύθερος να απειλεί τη ζωή άλλων, ακόμα και όταν αυτές οι απειλές δεν ηχούν σοβαρές. Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που δεν είναι σοβαροί.

Καταφεύγει επίσης σε λογοπαίγνια: Το ρήμα «Στηρίζω» δεν σημαίνει «Εκπροσωπώ» αναφέρει ο κ. Μιχαηλίδης και νομίζει ότι με εξυπνάδες αυτού του στυλ μπορεί να ξεμπερδέψει από τις βαρύτατες ευθύνες που φέρει σε σχέση με τη λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας. Ίσως φταίει και η μη επαρκής γνώση των ελληνικών. Μπορεί να σε εκπροσωπεί ένας ατζέντης ή ένας δικηγόρος. Σε στηρίζει η οικογένειά σου, οι κολλητοί σου, οι άνθρωποι που είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα για σένα. Ακόμα και να καταδικαστούν για απειλές κατά της ζωής «των εχθρών σου».

Δ. Διονυσίου

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Καθαιρεθείς ιερέας-ναρκέμπορος ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου
ΚΥΠΡΟΣ

Καθαιρεθείς ιερέας-ναρκέμπορος ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου

Καθαιρεθείς ιερέας-ναρκέμπορος ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου

Σταγόνα στον ωκεανοί οι 208 κλίνες στις φοιτητικές εστίες: Ακόμη δεν φτάνουν και αποτείνονται σε ιδιώτες
ΚΥΠΡΟΣ

Σταγόνα στον ωκεανοί οι 208 κλίνες στις φοιτητικές εστίες: Ακόμη δεν φτάνουν και αποτείνονται σε ιδιώτες

Σταγόνα στον ωκεανοί οι 208 κλίνες στις φοιτητικές εστίες: Ακόμη δεν φτάνουν και αποτείνονται σε ιδιώτες

Τερματικό/Βασιλικό: Θα μας πάρουν πίσω και τη χορηγία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τερματικό/Βασιλικό: Θα μας πάρουν πίσω και τη χορηγία

Τερματικό/Βασιλικό: Θα μας πάρουν πίσω και τη χορηγία

ΑΠΕ, μπαταρίες, άνοιγμα αγοράς: Όσα δήλωσε η η υφυπουργός παρά τω Προέδρω στην εκπομπή «Show me the money» του Πολίτη
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΠΕ, μπαταρίες, άνοιγμα αγοράς: Όσα δήλωσε η η υφυπουργός παρά τω Προέδρω στην εκπομπή «Show me the money» του Πολίτη

ΑΠΕ, μπαταρίες, άνοιγμα αγοράς: Όσα δήλωσε η η υφυπουργός παρά τω Προέδρω στην εκπομπή «Show me the money» του Πολίτη

Live streaming: Και τώρα η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Το Παρίσι υπόσχεται να μας μείνει αξέχαστη
ΚΟΣΜΟΣ

Live streaming: Και τώρα η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Το Παρίσι υπόσχεται να μας μείνει αξέχαστη

Live streaming: Και τώρα η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Το Παρίσι υπόσχεται να μας μείνει αξέχαστη