Η αρχή του τέλους μέσα από τον φωτογραφικό φακό - Άρχισαν οι εμβολιασμοί στην Κύπρο

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Τα πρώτα εμβόλια δέχθηκαν στις 9:00πμ ένοικοι στο Μέλαθρο Ευγηρίας στη Λευκωσία και στις 11:00πμ γιατροί και νοσηλευτές στο Νοσοκομείο Αναφοράς (Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου).

Φωτογραφίες: Κάτια Χριστοδούλου ΚΥΠΕ / ΓΤΠ

Ιστορική είναι η σημερινή ημέρα για την Ευρωπαική Ένωση, καθώς και για την Κύπρο, αφού άρχισαν ταυτόχρονα σε όλη την ΕΕ οι εμβολιασμοί. Το εμβόλιο των Pfizer / Biontech, χορηγείται σε πρώτη φάση, σε άτομα τρίτης ηλικίας που διαμένουν σε οίκους ευγηρίας και στο ιατρικό/νοσηλευτικό προσωπικό το οποίο καθότι στην πρώτη γραμμή θα πρέπει να προστατευτεί.

Ο φωτογραφικός φακός του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών απαθανάτισε την ιστορική στιγμή και στην Κύπρο όπου εμβολιάζονται οι πρώτοι πολίτες, αλλά και ιατροί σε Λεμεσό και Νοσοκομείο Αναφοράς.

Ο πρώτο πολίτης που εμβολιάστηκε με το εμβόλιο των Pfizer/Biontech είναι ο 84χρονος Ανδρέας Ραουνάς, στο Μέλαθρον Ευγηρίας Λευκωσίας.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, τα πρώτα εμβόλια δέχθηκαν στις 9.00πμ ένοικοι στο Μέλαθρο Ευγηρίας, στη Λευκωσία και στις 11.00πμ γιατροί και νοσηλευτές στο Νοσοκομείο Αναφοράς. Ο Χρήστος Κυπρή, Συντονιστής, υπεύθυνος γιατρός της μονάδας Covid-19 στο Νοσοκομείο Αναφοράς,  είναι ο πρώτος γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που εμβολιάστηκε.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών (ΓΤΠ):

 

[caption id="attachment_552542" align="alignnone" width="868"] Εμβολιασμός σε οίκο ευγηρίας
Λευκωσία, Κύπρος //
Vaccination at senior peoples’ home
Lefkosia, Cyprus[/caption]

 

[caption id="attachment_552543" align="alignnone" width="868"] Εμβολιασμός σε οίκο ευγηρίας
Λευκωσία, Κύπρος //
Vaccination at senior peoples’ home
Lefkosia, Cyprus[/caption]

 

[caption id="attachment_552544" align="alignnone" width="867"] Εμβολιασμός σε οίκο ευγηρίας
Λευκωσία, Κύπρος //
Vaccination at senior peoples’ home
Lefkosia, Cyprus[/caption]

 

[caption id="attachment_552545" align="alignnone" width="866"] Εμβολιασμός σε οίκο ευγηρίας
Λευκωσία, Κύπρος //
Vaccination at senior peoples’ home
Lefkosia, Cyprus[/caption]

 

[caption id="attachment_552546" align="alignnone" width="865"] Εμβολιασμός σε οίκο ευγηρίας
Λευκωσία, Κύπρος //
Vaccination at senior peoples’ home
Lefkosia, Cyprus[/caption]

 

[caption id="attachment_552547" align="alignnone" width="860"] Εμβολιασμός σε οίκο ευγηρίας
Λευκωσία, Κύπρος //
Vaccination at senior peoples’ home
Lefkosia, Cyprus[/caption]

 

[caption id="attachment_552548" align="alignnone" width="856"] Εμβολιασμός σε οίκο ευγηρίας
Λευκωσία, Κύπρος //
Vaccination at senior peoples’ home
Lefkosia, Cyprus[/caption]

Image



 



 



 

 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play