Δήμος Λευκωσίας: Διαψεύδει δημοσιεύματα για διαρροή στο Δημοτικό Θέατρο

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Σημείωσε, ότι ήδη ο Δήμος έχει επικοινωνήσει με την εταιρεία κατασκευής και εάν εξακολουθήσει να υπάρχει πρόβλημα τότε θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα.

Απάντηση σε σημερινό δημοσίευμα  το οποίο κάνει λόγο για διαρροή από τις βροχές  στην αίθουσα και στον εξώστη του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας, δίνει ο Δήμος Λευκωσίας.

Σε επικοινωνία  του «Π» με αρμόδιο λειτουργό του Δήμου Λευκωσίας,  ανέφερε ότι υπήρξε  μια μικρή απώλεια λόγω της μη απορρόφησης από υδρορροή στη νότια σκάλα που οδηγεί στον εξώστη, χωρίς όμως αυτό να επηρεάσει με οποιονδήποτε τρόπο τη λειτουργία του Δημοτικού Θεάτρου.

Σημείωσε ότι ήδη ο Δήμος έχει επικοινωνήσει με την εταιρεία κατασκευής και εάν εξακολουθήσει να υπάρχει πρόβλημα τότε θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα.

Πολίτες  οι οποίοι παρευρέθηκαν  στη συναυλία ανέφεραν στον «Π» ότι δεν υπήρξε τέτοιο πρόβλημα.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play