Σκληρή απάντηση Τσαβούσογλου στις ΗΠΑ για πετρέλαιο Ιράν

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Οι χώρες που είχαν εξαιρεθεί από την αρχική εφαρμογή του μέτρου ήταν Κίνα, Ινδία, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Ταϊβάν, Τουρκία, Ιταλία και Ελλάδα.

Δεν αποδεχόμαστε τις μονομερείς κυρώσεις και πιέσεις για το πώς θα διεξάγουμε τις σχέσεις με τους γείτονές μας, απάντησε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην απόφαση των ΗΠΑ να τερματίσουν τις εξαιρέσεις οκτώ χωρών στις εισαγωγές πετρελαίου από το Ιράν από τις 2 Μαΐου.

Στον λογαριασμό μου στο τουίτερ, ο Τούρκος ΥΠΕΞ ανέφερε ότι “η δήλωση των ΗΠΑ για άρση των εξαιρέσεων στην εισαγωγή πετρελαίου από το Ιράν δεν εξυπηρετεί την περιφερειακή ειρήνη και σταθερότητα. Απορρίπτουμε τις μονομερείς κυρώσεις και επιβολές για το πώς θα διεξάγουμε τις σχέσεις με τους γείτονές μας”.

Οι χώρες που είχαν εξαιρεθεί από την αρχική εφαρμογή του μέτρου ήταν Κίνα, Ινδία, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Ταϊβάν, Τουρκία, Ιταλία και Ελλάδα.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play