Την ισχυρή δέσμευσή του για συνέχιση της συνεργασίας με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, συγχαίροντάς τον για το εκλογικό αποτέλεσμα στις βουλευτικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη στη χώρα.
Σε μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναφέρει: «Αγαπητέ Βενιαμίν Νετανιάχου συγχαρητήρια για τη νίκη του κόμματος Λικούντ. Καθώς το εκλογικό αποτέλεσμα ανοίγει τον δρόμο για την 5η σου θητεία ως Πρωθυπουργού του Ισραήλ, θα ήθελα να εκφράσω την ισχυρή μου δέσμευση να συνεχίσω να εργάζομαι μαζί σου προς όφελος των χωρών μας και για την περιφερειακή ειρήνη και σταθερότητα».
Δέσμευση για συνέχιση της συνεργασίας του με Νετανιάχου εξέφρασε ο ΠτΔ

Την ισχυρή δέσμευσή του για συνέχιση της συνεργασίας με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.