Αυτό που αναμένουμε από την Τζέιν Χολ Λουτ είναι να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και εάν υπάρξει διευκρίνηση σχετικά με το θέμα της πολιτικής ισότητας και «καθαρίσουν όλα τα θολά νερά» τότε θα αποδεχθούμε μια τριμερή, τετραμερή ή πενταμερή συνάντηση, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, σύμφωνα με τον παράνομο Μπαϊράκ
Ο κ. Ακιντζί υποστήριξε ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ε/κ Τύπο, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης πρότεινε μια τριμερή συνάντηση αλλά η τ/κ πλευρά την απέρριψε, προσθέτοντας ότι η τ/κ πλευρά δεν αποφεύγει οποιαδήποτε συνάντηση, συμφωνία ή οτιδήποτε που θα επέτρεπε την επίτευξη ειρήνης και ευημερίας στην Κύπρο.
Ανέφερε, επίσης, ότι δεν έχει πρόθεση απλώς να συναντηθεί (με την κα. Λουτ) για να δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα ωσάν να πρόκειται να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για παραπλάνηση της κοινής γνώμης, όπως υποστήριξε.
Ο κ. Ακιντζί αναφέρθηκε, επίσης, στη σημασία της ενημέρωσης του κοινού, προσθέτοντας ότι είναι οι πολίτες που θα κληθούν να αποφασίσουν για το μέλλον τους.
ΚΥΠΕ
Ακιντζί: Αναμένουμε διευκρίνηση στο θέμα της πολιτικής ισότητας

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.