Ερωτική αντιζηλία πίσω από τον εμπρησμό ταβέρνας στα Λατσιά

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Προσωπικές διαφορές και συγκεκριμένα ερωτική αντιζηλία ενδεχομένως να ήταν η αιτία εμπρησμού ταβέρνας στα Λατσιά, τα ξημερώματα της 17ης Μαΐου.

Προσωπικές διαφορές ενδεχομένως να ήταν η αιτία εμπρησμού ταβέρνας στα Λατσιά, τα ξημερώματα της 17ης Μαΐου. Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο πρόσωπα (φίλοι) ηλικίας 26 και 35 ετών, τα οποία οδηγήθηκαν χθες στο επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας και διατάχθηκε η πενθήμερη κράτησή τους. Οι ίδιοι αρνούνται ανάμιξη.
Σύμφωνα με τον εξεταστή της υπόθεσης, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας ανέφερε σε κατάθεση ότι αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με συγκεκριμένο πρόσωπο, όμως, προφανώς λόγω φόβου, αρνήθηκε να το κατονομάσει γραπτώς. Ωστόσο προφορικά ανέφερε σε άλλο μέλος της Αστυνομίας ότι υποψιάζεται τον 26χρονο, ο οποίος ήταν πρώην σύντροφος της συμβίας του και μαζί έχουν ένα παιδί ηλικίας σήμερα 5 ετών. Όταν με την κοπέλα συνήψε ο ίδιος σχέση, ο 26χρονος εξέτιε ποινής φυλάκισης για κατοχή κοκαΐνης, ενώ μερικές ημέρες πριν τον εμπρησμό η κοπέλα έφερε στον κόσμο και ένα δικό τους παιδί.
Την ημέρα του εμπρησμού ο 26χρονος φέρεται να επικοινώνησε με την πρώην σύντροφό του και να την απείλησε ότι δεν θα ξανάβλεπε το παιδί τους και ότι τα λεφτά που μάζεψε θα τα ξόδευε πάνω της. Όταν η κοπέλα τον ρώτησε τι εννοεί, αυτός της απάντησε ότι «θα δει». Για την απειλή αυτή είχε γίνει καταγγελία στην Αστυνομία.
Ο δεύτερος ύποπτος συνελήφθη γιατί πήρε και αυτός τηλέφωνο την κοπέλα και την απείλησε ότι θα την σκοτώσει, επειδή «ενόχλησε τον φίλο του». Σημειωτέον ότι μέχρι σήμερα το ζεύγος αρνείται να κατονομάσει γραπτώς τους υπόπτους.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play