O Aρχηγός διέταξε έρευνα για υπόθεση που δημοσίευσε ο Πολίτης

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Έδωσε οδηγίες με σκοπό να διαπιστωθούν πιθανές ποινικές ή πειθαρχικές ευθύνες εναντίον οποιουδήποτε μέλους της Αστυνομίας.

Διοικητική έρευνα διέταξε ο Αρχηγός Αστυνομίας με αφορμή υπόθεση που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ» με τίτλο «Σάκος του μποξ για μάνα, πρώην και παιδιά. Ουδείς είδε, ουδείς άκουσε».

"Ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Ζαχαρίας Χρυσοστόμου από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε για το περιεχόμενο του δημοσιεύματος, έδωσε άμεσα οδηγίες όπως διεξαχθεί διοικητική έρευνα με σκοπό να διαπιστωθούν πιθανές ποινικές ή πειθαρχικές ευθύνες εναντίον οποιουδήποτε μέλους της Αστυνομίας. Περαιτέρω δόθηκαν οδηγίες όπως η διοικητική έρευνα ολοκληρωθεί μέσα σε χρονικό διάστημα επτά εργάσιμων ημερών", αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play