Δεν πρόκειται το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα να συνεργαστεί με το Κόμμα Εθνικής Ενότητας για σχηματισμό «κυβέρνησης» συνεργασίας ξεκαθάρισε σήμερα στα κατεχόμενα ο ηγέτης του ΡΤΚ Τουφάν Ερχουρμάν.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΡΤΚ, ο Τουφάν Ερχουρμάν ο οποίος μιλούσε στο πλαίσιο συνάντησης με δημοσιογράφους και αρθρογράφους, είπε ότι το κόμμα του έχει τις κόκκινες του γραμμές και πως σε περίπτωση που δεν μπορέσουν να βρεθούν στην εξουσία από μόνοι τους, θα συνομιλήσουν με άλλα κόμματα τα οποία βρίσκονται στην ίδια γραμμή μαζί τους.
Πρόσθεσε ότι με το πρόγραμμα του το ΡΤΚ έρχεται να δημιουργήσει το αύριο και πως μια νέα περίοδος θα αρχίσει για τη δημοκρατία και κατά της ανομίας και της διαφθοράς.
Όχι σε συνεργασία με το κόμμα εθνικής ενότητας λέει το ΡΤΚ

O Τουφάν Ερχουρμάν είπε πως αν δεν μπορέσουν να βρεθούν στην εξουσία μόνοι τους, θα συνομιλήσουν με άλλα κόμματα τα οποία βρίσκονται στην ίδια γραμμή
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.