Τραγικό τέλος για 53χρονο κάτοικο Μέσα Χωριού της Επαρχίας Πάφου είχε η διασκέδαση για την έλευση του νέου χρόνου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 53χρονος είχε μεταβεί σε ταβέρνα στην Πάφο όπου διασκέδαζε με συγγενικά του πρόσωπα όταν σε κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις του.
Μεταφέρθηκε αναίσθητος στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε το θάνατο του.
Τα αίτια του θανάτου του αναμένεται να διαγνωστούν μετά την νενομισμένη νεκροτομή που πρόκειται να διενεργηθεί αύριο από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου .
Νεκρός 53χρονος μετά από διασκέδαση

Νεκρός έπεσε 53χρονος κάτοικος Πάφου ενώ διασκέδαζε σε ταβέρνα με την ευκαιρία της Πρωτοχρονιάς με συγγενικά του πρόσωπα.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.