Δεν υπάρχουν καταγγελίες για κυβερνοεπίθεση στην Κύπρο

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει οποιαδήποτε καταγγελία για κυβερνοεπίθεση στην Κύπρο, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της αστυνομίας

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει οποιαδήποτε καταγγελία για κυβερνοεπίθεση στην Κύπρο.
'Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει οποιαδήποτε καταγγελία σχετικά με παράνομη επέμβαση σε ηλεκτρονικά δεδομένα  στην Κύπρο.

«Εάν υπάρξει κάποια επίθεση ή συμβάν θα πρέπει να μας το καταγγείλουν αλλά δεν είχαμε οποιαδήποτε καταγγελία μέχρι στιγμής», είπε.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play