Παράπονο εξέφρασε ο βουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, Άγγελος Βότσης, για τα όσα έλαβαν χώρα κατά τη χθεσινή συνεδρία της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματός του, η οποία ενέκρινε την υποψηφιότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου για τις προεδρικές εκλογές.
Σε δηλώσεις του στον ΠΟΛΙΤΗ 107.6 ο κ. Βότσης είπε πως δεν υπήρχε η δυνατότητα να γίνει συζήτηση, ενώ, όπως τόνισε, «πριν πέντε χρόνια είχαμε τη δυνατότητα να συζητάμε για 4,5 – 5 ώρες τι θα κάνουμε στις προεδρικές εκλογές».
Ο κ. Βότσης παρατήρησε πως στην αίθουσα της συνεδρίας δεν ήταν μόνο τα μέλη της Επιτροπής, αλλά περίπου 200 άτομα που κλήθηκαν από όλη την Κύπρο να παρευρεθούν, γεγονός, που σύμφωνα με τον ίδιο καθιστούσε δύσκολη την πραγματοποίηση συζήτησης.
Εγκρίθηκε δια βοής η υποψηφιότητα του κόμματος, τόνισε ο κ. Βότσης, χωρίς να επιτραπεί σε μέλη της Κεντρικής Επιτροπής να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους.
Χθες ο Άγγελος Βότσης κατέθεσε ενώπιον του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ πρόταση για στήριξη υποψηφίου από τον χώρο του κέντρου που όμως θα μπορεί να στηριχτεί από το ΑΚΕΛ. Όπως ανέφερε στο ραδιόφωνο του ΠΟΛΙΤΗ, διατύπωσε την εν λόγω πρόταση καθότι θεωρεί πως χωρίς την στήριξη του ΑΚΕΛ, ο εκλεκτός του ΔΗΚΟ για την προεδρία δεν θα καταφέρει να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές.
Εξάλλου ο Άγγελος Βότσης αναφέρθηκε στην θέση του για τις προεδρικές εκλογές αλλά και για τα όσα έγιναν στο ΕΓ του ΔΗΚΟ σε ανάρτηση του στο FB.