Τσαβούσογλου: Οι ε/κ δεν ξεπέρασαν το όραμά τους για Ένωση

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας σε δηλώσεις του, ανέφερε πως «Για να υπάρξει λύση πρέπει να το θέλουν και οι δύο πλευρές»

Παρά τα “εμπάργκο” εναντίον των κατεχομένων εντούτοις οι Τουρκοκύπριοι μπορούν να λάβουν μέρος σε διοργανώσεις με επιτυχία και αυτό αποδεικνύει ότι είναι έτοιμοι για λύση, είπε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

“Για να υπάρξει λύση πρέπει να το θέλουν και οι δύο πλευρές” είπε ο κ. Τσαβούσογλου, ισχυριζόμενος παράλληλα ότι, οι Ε/κ δεν έχουν ξεπεράσει το όραμα τους για την ένωση και ότι θα πρέπει να αρθούν τα “εμπάργκο” κατά των Τ/κ.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ, επισκέφτηκε χθες το περίπτερο των κατεχομένων στην τουριστική έκθεση ΙΤΒ στο Βερολίνο και σε δηλώσεις του είπε ακόμα ότι, το “υπουργείο τουρισμού” κατάφερε να στήσει ένα περίπτερο μέσα από το οποίο ο επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει τα κατεχόμενα, την κουλτούρα και τα έθιμα των Τ/κ.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, στην έκθεση παίρνει μέρος μια πολυπληθής αντιπροσωπεία στην οποία συμμετέχουν μεταξύ άλλων, “λειτουργοί” του “υπουργείου τουρισμού”, μέλη τουριστικών οργανώσεων αλλά και αντιπρόσωποι παράνομων πανεπιστημίων.

Το περίπτερο που ετοίμασαν τα κατεχόμενα έχει την διακόσμηση ενός παραδοσιακού κυπριακού σπιτιού, τα άτομα που βρίσκονται εκεί είναι ντυμένα με παραδοσιακή τ/κ στολή ενώ στους επισκέπτες σερβίρονται τουρκοκυπριακά εδέσματα.


Πηγή: ΚΥΠΕ


 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play