Με Μάγιερ και ακόμη δύο αλλαγές στο ντεμπούτο του Σάμιου

Header Image

Η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι αιωνίων.

Με τρεις αλλαγές παρατάσσει τον ΑΠΟΕΛ ο Βαγγέλης Σάμιος στο ντεμπούτο του ως υπηρεσιακός στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων στο ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ (19:00).

Συγκεκριμένα, σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι, θέση στην ενδεκάδα πήραν οι Αντωνίου, Γαλανόπουλος και Μάγιερ

Αναλυτικά η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Σούσιτς, Αντωνίου, Λαΐφης, Τσεμπάκ, Τεχέρα, Γαλανόπουλος, Μάγιερ, Μαϊόλι, Κόρμπου, Ντράζιτς.

 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα