Ηλίας Στεφάνου: Κύρια πηγή της διαφθοράς είναι η κομματοκρατία (ηχητικό)

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, πρέπει να σταθούμε κυρίως στην πρόληψη παρά στην πάταξη της διαφθοράς,

Η Επιτροπή Νομικών της Βουλής συζήτησε προχθές, Τετάρτη, το αναθεωρημένο κείμενο του νομοσχεδίου περί της Σύστασης και Λειτουργίας Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

Ο νομικός/δικηγόρος Ηλίας Στεφάνου μίλησε στον Πολίτη 107.6 & 97.6 και την εκπομπή «Πρωινή Επιθεώρηση» για το ποια είναι η ρίζα του κακού, καθώς και ποιες θα πρέπει να είναι οι εξουσίες και ο ρόλος μιας πραγματικά ανεξάρτητης αρχής κατά της διαφθοράς, ώστε να μην μείνει στη θεωρία και αυτός ο νόμος. Πρέπει να σταθούμε κυρίως στην πρόληψη παρά στην πάταξη της διαφθοράς, είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος, προσθέτοντας ότι «η κύρια πηγή της είναι η κομματοκρατία».

Ακούστε την παρέμβαση του Ηλία Στεφάνου:



 



 



 

 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play